cliënten

 

Wie zijn wij?


Welkom bij Osperon.


Osperon is een instelling gespecialiseerd in traumabehandeling en interculturele hulpverlening. Wij bieden hulp aan mensen met psychische problemen en met name een niet westerse achtergrond. Vaak gaat het om psychische problemen die zijn ontstaan door ingrijpende ervaringen in het land van herkomst, maar ook door gebeurtenissen in Nederland.


Wij zijn ons ervan bewust dat mensen met een andere culturele achtergrond zich soms niet goed op hun gemak voelen, of niet goed begrepen voelen door Nederlandse hulpverleners. De behandelaars van Osperon zijn getraind om op professionele wijze met cultuurverschillen om te gaan. Daarbij zoeken zij zo veel mogelijk aansluiting bij uw cultuur en uw persoonlijke levenssituatie. Zorg op maat is dan ook één van de belangrijkste pijlers van Osperon. Uw welzijn en belang staat voor ons voorop. Daarom houden wij de lijnen kort: onze behandelaars werken nauw samen en verwijzen waar nodig door naar een gespecialiseerde collega.

 

Wij willen op een menselijke, zorgzame en deskundige wijze behandeling en begeleiding bieden maar ook een plaats zijn voor tevreden en gewaardeerde patiënten, familie en medewerkers.
Per 1 februari 2019 zijn we verhuisd naar de Ketelaarskampweg 9.